Abonnement

€ 3,99 per maand

Gem. beoordeling

Amazon Prime Video scoort een 4,5 uit 5

Content

Films, series, documentaires

Amazon Prime Video Vergelijking

Amazon Prime Video is de streamingsdienst van het Amerikaanse Amazon. Prime Video of Amazon Video is nu in Nederlands beschikbaar en biedt tegen een voordelig maandelijks bedrijf een groot aanbod aan films, series en documentaires. Met Amazon Original biedt Amazon Prime hoogwaardige eigen content dat eenvoudig kan concurreren met Netflix en Disney. Wij geven ze 4,5 sterren! Waarom omdat de prijs (€ 3,99 p/m) onder Disney+ zit en Prime veel films en series heeft die niet op Netflix en Disney te zien zijn. Het is wel afwachten of er in de toekomst veel nieuwe content bijkomt. Maar het huidige aanbod moet je makkelijk maanden kunnen bezig houden.
Start vandaag nog de gratis proefperiode van dertig dagen en ervaar het zelf!

Aanbod films en series Amazon Prime Video (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video heeft een ruim aanbod aan films en series en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van het beeldmateriaal hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Amazon Prime Video. Onze conclusie: Koopje! Op basis van het maandbedrag van nog geen € 4,00 per maand en het aanbod zien wij dit als een goede deal! En ben je uitgekeken toch, dan zeg je toch gewoon op je op. De opzegtermijn is per maand.

Films

sterren4

Series

sterren4-5

Documentaires

Amazon Prime scoort een 3 uit 5 op documentaires

Voordelen en nadelen Amazon Prime Video

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Amazon Prime Video.

Amazon Originals

Amazon Prime Video heeft een groot aantal kwalitatief zelfgeproduceerde films en series in hun portfolio. Dit aanbod groeit jaarlijks met veel extra titels.

Abonnement

Amazon Prime Video heeft een maandelijks opzegbaar abonnement. Kijk je niet zo heel vaak naar films? Dan is het misschien goedkoper om te betalen per film bij prepaid diensten.

Goedkoper shoppen?

Met het Amazon Prime lidmaatschap willen ze op Amazon zelf je betere deals geven zoals gratis bezorging. Als je dus 1x per maand iets zou bestellen, verdien je praktisch je abonnement terug. Redactie: We zullen dit nog controleren (24-2020). 

Automatisch doorspoelen bij casting

Ok, luxe probleem. Maar als je cast naar Google Chromecast moet je bij series wel steeds de app openen om de volgende aflevering te starten. Netflix pakt automatisch de volgende.

Acteur info (X-Ray)

Prime Video heeft een mooie toevoeging. De meeste series en films hebben X-Ray. Je kan dan tijdens het kijken van een film of serie zien welke acteurs in die scene spelen. Je ziet hun echte naam en hun naam in de film/serie. Wel zo makkelijk als je soms even kwijt bent wie wie ook weer is. Plus kan je meer lezen over de desbetreffende acteur. Coole feature die we nog nergens anders gezien hebben!

Docu's en Nederlandse content

Je moet geen Amazon Prime Video nemen als je een documentaire fan bent of veel documentaries kijkt.

Ervaringen met Amazon Prime Video

Gave series!- Laurens, Amazon Prime Video gebruiker
Vanwege Amazon Prime kan ik ook gratis content streamen naar mijn TV en ze hebben een betere series dan Netflix.- B. van Laat, Amazon Prime Video gebruiker

Banner Amazon Prime Video

Apparaten Amazon Prime Video

 • Browsers
 • Tablets
 • Smartphones
 • Apple TV
 • Amazone Fire TV
 • PlayStation 4
 • XBox One
 • Chromecast

Films en series Amazon Prime Video

 • Green book
 • Battleship
 • The Upside
 • The Report
 • Mr. Smith & Mrs. Smith
 • Back to the Future

Gallerij

Probeer Amazon Prime Video gratis. Het abonnement daarna kost € 3,99 per maand

Amazon Prime Video gratis proberen? Proefabonnement Amazon Prime Video

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Zo zit je nergens aan vast en kan je onbeperkt genieten van de beste films en series! Je kan Amazon Prime Video 30 dagen gratis proberen als proefabonnement.

Probeer Amazon Prime Video gratis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Amazon Prime Video