Prepaid

Vanaf € 2,99 per film

Gem. beoordeling

sterren3-5

Content

Films, documentaires

Video on Demand van Pathé Thuis

Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De beeldkwaliteit van de films behoort tot de beste van Nederland.

Aanbod Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft de nieuwste films en documentaires net uit de bioscoop. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Pathé Thuis.

Films

sterren4-5

Series

sterren0

Documentaires

sterren2-5

Voordelen en nadelen Pathé Thuis

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Pathé Thuis.

Nieuwste films

Pathé Thuis biedt de nieuwste films aan, net uit de bioscoop.

Geen series

Pathé Thuis biedt geen series aan, alleen films en documentaires.

Applicatie

Pathé Thuis heeft een gratis applicatie voor Android en iOS, wel moet je nog voor de films betalen.

Weinig aanbod

Pathé Thuis heeft weinig aanbod aan film en documentaires.

Gebruikvriendelijke website

Pathé Thuis heeft een gebruiksvriendelijke en makkelijk te gebruiken website, het is erg makkelijk om te vinden wat je zoekt.

Geen oudere films

Pathé Thuis heeft slechts een klein assortiment aan oudere films. Dit is echter geen probleem als je graag de meest recente films kijkt.

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten Pathé Thuis

  • Smart-TV’s
  • Browsers
  • Tablets
  • Smartphones
  • Windows
  • PlayStation 4
  • XBox One
  • Chromecast

Gallerij

Pathé Thuis gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Helaas heeft Pathé Thuis nu geen proefperiode, je kunt natuurlijk wel nog gewoon gebruik maken van Pathé Thuis.

Naar Pathé Thuis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Pathé Thuis