Abonnement

€ 7,99 per maand

Gem. beoordeling

sterren4

Content

Films, series, documentaires

Video on Demand van Netflix

Netflix is een Amerikaanse aanbieder van Video on Demand. Vergis je niet, want alle films en series op Netflix zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. Ook heeft Netflix een groot aanbod aan Nederlandstalige films. Netflix is begonnen als online videotheek, maar is tegenwoordig wereldwijd een van de grootste spelers op de markt van Video on Demand.

Aanbod Netflix

Netflix heeft een ruim aanbod aan films, series en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Netflix.

Films

sterren4

Series

sterren4-5

Documentaires

sterren3-5

Voordelen en nadelen Netflix

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Netflix.

Groot aanbod

Netflix heeft een erg groot aanbod in vergelijking met andere aanbieders. Dit aanbod groot zelfs wekelijks met enkele tientallen films en series.

Oudere content

Om de kosten laag en het aanbod hoog te houden, zul je niet de meest nieuwe films en series vinden op Netflix.

Account delen

Nog steeds te duur? Geen probleem! Netflix maakt het mogelijk om je account te delen met tot wel vijf andere filmliefhebbers. Deel samen de kosten.

Abonnement

Netflix heeft een maandelijks opzegbaar abonnement. Kijk je niet zo heel vaak naar films? Dan is het misschien goedkoper om te betalen per film.

Kijksuggesties

Netflix houdt bij naar welk type films en series jij kijkt en geeft op basis hiervan kijksuggesties. Nooit meer zelf op zoek naar een leuke film.

Amerikaanse Netflix groter aanbod

Netflix heeft een groot aanbod maar de Amerikaanse versie van Netflix heeft een veel groter aanbod dan de Nederlandse versie.

Ervaringen met Netflix

Ik werd erg enthousiast toen Netflix aankondigde dat zij naar Nederland zouden komen. In het begin was het aanbod erg beperkt, maar nu is er erg veel keuze aan films en series. Zelfs mijn ouders maken er nu gebruik van!- Davey Smit, Netflix gebruiker
Netflix is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films en documentaires houden. Voor een erg laag bedrag per maand kan je onbeperkt kijken. Ik raad Netflix aan iedereen aan, want ik kan niet meer zonder.- Eelco Wynia, Netflix gebruiker
Top dienst!! Met Netflix hoef ik nooit meer een film te kopen omdat er echt superveel films op Netflix staan. Er staan ook veel programmas op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Netflix gebruiker

Apparaten Netflix

  • Smart-TV’s
  • Browsers
  • Tablets
  • Smartphones
  • Windows
  • PlayStation 4
  • XBox One
  • Chromecast

Gallerij

Netflix gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Zo zit je nergens aan vast en kan je onbeperkt genieten van de beste films en series!

Probeer Netflix gratis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Netflix