Prepaid

€ 3,99 per film

Gem. beoordeling

sterren3-5

Content

Films, series, documentaires

Video on Demand van Google play

Met de Google play store heb je meer dan duizenden films die je kan huren of kopen. De meeste films zijn in hd sommige in full hd. Ook bied de Google play store tv series die je niet kan huren maar wel kan kopen.

Aanbod Google play

Google play heeft een ruim aanbod aan films, series en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Google play.

Films

sterren4

Series

sterren3

Documentaires

sterren3

Voordelen en nadelen Google play

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Google play.

Goed georganiseerd

Google play heeft een erg groot aanbod in vergelijking met andere aanbieders. Dit aanbod groeit zelfs wekelijks met enkele tientallen films en series.

Suggesties

Als jij een film koopt dan krijg je daar suggesties op, die kunnen (vooral als je maar een paar films hebt gekocht) helemaal niet jouw interesse hebben. Ook willen ze dat je de film die je hebt gezien een rating geeft wat erg vervelend kan zijn.

Goede browser

Je zou denken dat de Google play store erg zijn focus zou hebben op mobiele apparaten, dit is ook zeker zo maar de browser van de Google play store zeker niet in slechte kwaliteit.

Geen smart tv applicaties

Google play heeft geen smart tv applicaties. Wel kun je chromecast gebruiken of een console.

Youtube

Je kan de films die je hebt gekocht in de Play store via Youtube bekijken, erg handig!

Ondertiteling

Je hebt niet voor alle films Nederlandse ondertiteling, als je dit wilt check het dan goed !

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten Google play

  • MAC
  • PC
  • Youtube
  • Smartphones
  • Browser
  • PlayStation 4
  • XBox One
  • Chromecast

Gallerij

Google play gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Google play heeft helaas geen proefperiode, wel kun je nog normaal gebruik maken van Google play.

Naar Google play 
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Google play