Abonnement of Prepaid

€ 7,99 per maand of € 4,99 per film (leden betalen 30% minder per film)

Gem. beoordeling

sterren4

Content

Films, documentaires

Video on Demand van Cinetree

Er is veel te veel te zien tegenwoordig. Zoveel dat we soms meer tijd aan het zoeken zijn dan dat we daadwerkelijk aan kijken besteden. Daarom biedt Cinetree u minder films aan. Dat hoort u goed, minder. Minder films maar meer verhaal. Een team van experts kiezen goede films uit. Samen met bekende, beruchte & bevlogen filmliefhebbers kiezen ze elke maand nieuwe films voor u uit. Zij vertellen u graag waarom u deze film moet zien en onze redactie zet de films in context. Ook leuk is dat ze elke maand een thema kiezen en daar het aanbod op afstemmen. Zet daarom de telefoon op vluchtmodus en stap in een andere wereld, de wereld van Cinetree.

Aanbod Cinetree

De experts bij Cinetree kiezen alleen de beste documentaires voor jou om te kijken. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Cinetree.
Wist je trouwens dat Cinetree opgericht is door Hanna Verboom?

Films

sterren3-5

Series

sterren0

Documentaires

sterren4-5

Probeer Cinetree 14 weken gratis

Voordelen en nadelen Cinetree

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Cinetree.

Mooie documentaire

Cinetree kiest alleen de mooiste documentaire uit, meestal documentaires die je raken.

Geen series

Cinetree richt zich op het uitzoeken van films & documentaires die je raken, wat in houdt dat ze geen series aanbieden.

Prepaid & Abonnement

Cinetree bied zowel prepaid als abonnement aan, een abonnement kost € 5,- p/m, daarmee kun je 10 films & documentaires kijken per maand. Je kan ook € 3,- per film of documentaire betalen.

Je moet er van houden

Cinetree is niet voor iedereen geschikt, er is weinig aanbod maar de films & documentaires die er zijn spelen vooral op emotie. Je moet van dit soort documentaires houden.

Probeer Cinetree 14 weken gratis

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten Cinetree

  • Browsers
  • Tablets
  • Smartphones
  • Windows
  • Chromecast

Gallerij

Cinetree gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Cinetree heeft momenteel een gratis proefperiode van 14 dagen.

Bekijk de site en probeer 14 dagen gratis
Probeer Cinetree 14 weken gratis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Cinetree