Abonnement

€ 6,99 per maand

Gem. beoordeling

Disney+ scoort een 4.5

Content

Films, series, documentaires

Disney Plus (Disney+) Vergelijking

Wie is er niet groot geworden met de prachtige films van Disney? Het aanbod van films wordt elk jaar groter en daarom komen zij met iets nieuws: Disney+ oftwel Disney plus. Deze video on demand dienst bevat niet alleen alle eigen films, maar ook die van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. En je kan deze dienst gratis proberen !

Aanbod films en series Disney Plus (Disney+)

Disney+ heeft een ruim aanbod aan films, series en documentaires van eigen bodem. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Disney+.

Films

sterren4

Series

sterren4-5

Documentaires

sterren4

Voordelen en nadelen Disney+

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Disney Plus.

Groot aanbod

Disney+ heeft enorm veel zelfgeproduceerde films in hun portfolio. Dit aanbod groeit jaarlijks met veel extra titels.

Abonnement

Disney+ heeft een maandelijks opzegbaar abonnement. Kijk je niet zo heel vaak naar films? Dan is het misschien goedkoper om te betalen per film bij prepaid diensten.

Account delen

Betaal jaarlijks en ontvang een aantrekkelijke korting. Nog steeds te duur? Geen probleem! Door gebruik van verschillende profielen maakt Disney+ het mogelijk om je account te delen. Zo kan je samen de kosten delen.

Meer dan alleen Disney klassiekers

Naast haar eigen films en series, heeft Disney de afgelopen jaren ook labels als Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic overgenomen.

Ervaringen met Disney+

Het is jammer dat je nu weer een nieuwe dienst moet afnemen, maar met Disney+ heb ik nu alles van Star Wars, Avengers en Disney animaties bij elkaar. Ik ben er helemaal blij mee!!- Jeannine Zijsling, Disney+ gebruiker
`{`..`}` Leuk voor onze kinderen en hun vriendjes.- Laura, Disney+ gebruiker

Banner Disney+

Apparaten Disney+

  • Browsers
  • Tablets
  • Smartphones
  • Apple TV
  • PlayStation 4
  • XBox One
  • Chromecast

Gallerij

Probeer Disney+ gratis. Het abonnement daarna kost € 6,99 per maand

Disney+ gratis proberen? Proefabonnement Disney+

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Zo zit je nergens aan vast en kan je onbeperkt genieten van de beste films en series! Je kan Disney plus 7 dagen gratis proberen als proefabonnement.

Probeer Disney+ gratis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Disney+