Spuul logo

Abonnement

€ 4,99 per maand

Gem. beoordeling

sterren3

Content

Films, documentaires

Video on Demand van Spuul

Op Spuul kun je je favoriete films streamen en downloaden in Hindi, Tamil, Malayalam, Telugu, Punjabi en andere Indische talen. Kijk vanaf waar je bent gebleven, en voeg je films die je later wilt bekijken toe aan je favorieten. Je kan de films gewoon downloaden om later te bekijken voor bijvoorbeeld onderweg. Als je naar de website gaat moet je inloggen of registreren. Weinig te zien daar. Het lijkt erop dat het eerder webbased is en dat je de app in app of play store beter kan downloaden.

Aanbod Netflix

Spuul heeft een ruim aanbod aan Indische films en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van Spuul.

Films

sterren3-5

Series

sterren0

Documentaires

sterren2-5

Voordelen en nadelen Spuul

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van Netflix.

Proefversie

Op Spuul heb je een gratis proefversie waar je maar weinig films tot je beschikking hebt, daarna moet je voor de premium versie betalen maar krijg je wel toegang tot alle films.

Geen Engels of Nederlands talige films

Op Spuul heb je geen Engels of Nederlands talige films, wel heb je op sommige films Engelse ondertiteling.

Makkelijk te vinden

Op Spuul kun je makkelijk zoeken naar bepaalde categorieën films die je wilt bekijken, ook kun je op acteur zoeken of op Indische talen.

Geen series

Spuul heeft geen series om naar te kijken, wel hebben ze (oudere) Indische tv series.

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten Spuul

  • Smart-TV’s
  • Browsers
  • Tablets
  • Windows
  • Smartphones
  • Chromecast

Gallerij

Spuul gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Spuul heeft momenteel geen gratis proefperiode actie. Wel kun je nog normaal gebruikmaken van Spuul.

Naar Spuul
Geniet vandaag al van Video on Demand bij Spuul