Abonnement

€ 14,95 per maand

Gem. beoordeling

sterren4

Content

Films, series, documentaires

Video on Demand van HBO

HBO Nederland (Home Box Office) brengt eigenzinnige en grensverleggende Amerikaanse tv-series, films, en documentaires zonder reclame.

Aanbod HBO

HBO heeft een ruim aanbod aan films, series en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van HBO.

Films

sterren3

Series

sterren5

Documentaires

sterren3-5

Voordelen en nadelen HBO

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van HBO.

Kijk altijd en overal

Kijk waar en wanneer jij wilt. Op tv met 3 kanalen en On Demand via het menu van je tv-aanbieder. Kijk op je laptop, smartphone en tabletmet HBO GO. Of stream naar je tv via Chromecast en Airplay.

Weinig film en series

HBO telt rond de 350 films en series, in vergelijking met bijvoorbeeld Netflix is dat niet iets om over op te scheppen. De gemiddelde kwaliteit ligt wel een stuk hoger.

Direct na America

Direct na Amerika en Nederlands ondertiteld. Standaard in haarscherpe HD kwaliteit, Dolby 5.1 en mét Nederlandse ondertiteling. Je favoriete series kijk je direct na de Amerikaanse uitzending.

Tv aanbieder

Voor HBO on demand heb je een interactieve tv ontvanger nodig via je aanbieder om te kunnen kijken.

Hoge kwaliteit films en series

HBO heeft geen grote aantallen films en series maar de kwaliteit ligt wel een stuk hoger.

Extra apparaat nodig

Om HBO GO op je tv te kijken heb je een extern apparaat nodig, bijvoorbeeld een Apple TV of een Chromecast.

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten HBO

  • Smart-TV’s
  • Browsers
  • Smartphones
  • Windows
  • Tablets
  • Chromecast

Gallerij

HBO gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. HBO heeft momenteel geen gratis proefperiode, je kunt nog wel gewoon gebruik maken van HBO.

Naar HBO
Geniet vandaag al van Video on Demand bij HBO