Abonnement

€ 6,95 per maand

Gem. beoordeling

sterren3-5

Content

Films, series, documentaires

Video on Demand van MyPrime (Nu gewoon Ziggo)

Met MyPrime kijk je stapels films en complete seizoenen van topseries in alle genres. En dit zit gewoon bij je Ziggo abonnement. Zo beleef je eindeloos kijkplezier met iedere maand weer veel nieuwe titels. Welke? Dat zie je op hun website.

Aanbod MyPrime

MyPrime heeft een ruim aanbod aan films, series en documentaires. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van MyPrime.

Films

sterren3-5

Series

sterren3-5

Documentaires

sterren3

Voordelen en nadelen MyPrime

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van MyPrime.

Groot aanbod

Eindeloos kijkplezier met duizenden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. MyPrime kijk je op de tv, maar ook thuis en onderweg op je smartphone, tablet en laptop.

Ziggo abonnement

Je moet een Ziggo tv-abonnement hebben om MyPrime te kunnen bestellen en tekijken.

Geen onverwachte kosten

Bij MyPrime heb je geen onverwachte hoge kosten. Ook kun je elke maand je MyPrime pakket opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

Abonnement

MyPrime heeft een maandelijks opzegbaar abonnement. Kijk je niet zo heel vaak naar films? Dan is het misschien goedkoper om te betalen per film.

Alles-in-1

Je kan MyPrime ook gratis krijgen bij het alles-in-1 pakket van Ziggo, dat betekent gratis kijkplezier!

1 maand kijken

Elke maand komen er nieuwe films of series vrij, die kan je dan maar voor 1 maand lang bekijken voordat ze MyPrime weer verlaten.

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten MyPrime

  • Smart-TV’s
  • Browsers
  • Smartphones
  • Windows
  • Tablets
  • Chromecast

Gallerij

MyPrime gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Helaas biedt MyPrime momenteel geen gratis proefperiode aan, je kunt nogsteeds normaal gebruik maken van MyPrime.

Bestel MyPrime
Geniet vandaag al van Video on Demand bij MyPrime