Abonnement

€ 4,99 per maand

Gem. beoordeling

sterren3-5

Content

Documentaires, series

Video on Demand van SundanceNow Doc Club

Bij SundaceNow Doc Club kun je genieten van ongeveer 200 handmatig gekozen documentaires. SundanceNow Doc Club kiest alleen de allerbeste documentaires voor je uit om te bekijken.

Aanbod SundanceNow Doc Club

SundanceNow Doc Club kiest alleen de allerbeste documentaires voor je uit om te bekijken. Op basis van de content, aanbod, nieuwheid en kwaliteit van de content hebben wij een beoordeling gemaakt voor het aanbod van SundanceNow Doc Club.

Films

sterren0

Series

sterren2-5

Documentaires

sterren4-5

Voordelen en nadelen SundanceNow Doc Club

We hebben voor jou een overzicht gemaakt met de voor- en nadelen van SundanceNow Doc Club.

Goede documentaires

SundanceNow Doc Club heeft niet veel keuze maar dat komt omdat ze handmatig hun documentaires uit laten kiezen voor op hun website, ze kiezen alleen de aller beste films voor je uit.

Geen films

SundanceNow Doc Club heeft vrijwel alleen maar documentaires te bekijken, als je naar een video on demand aanbieder zoekt met films kun je misschien beter even naar de andere aanbieders kijken.

Overzichtelijke website

De website van SundanceNow Doc Club is erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Weinig content

Omdat SundanceNow Doc Club alleen maar documentaires heeft komt dat ook met erg weinig content vergeleken andere video on demand aanbieders.

Ervaringen met Video on Demand

Ik werd erg enthousiast toen ik voor het eerst over Video on Demand hoorden. Er is erg veel keuze aan films en series en zelfs mijn ouders maken er gebruik van!- Davey Smit, Video on Demand gebruiker
Video on Demand is ideaal voor mensen zoals ik die van series, films én documentaires houden. Zelf gebruikte ik HBO maar nu zit ik ook op Netflix, ik ben met beide diensten erg tevreden!- Eelco Wynia, Video on Demand gebruiker
Met Video on Demand hoef ik nooit meer een film te kopen omdat ik een abonnement heb bij MyPrime. Er staan ook series op maar die kijk ik nooit.- Mandy, Video on Demand gebruiker

Apparaten SundanceNow Doc Club

  • Browsers
  • Tablets
  • Smartphones
  • Windows
  • Airplay
  • Chromecast

Gallerij

SundanceNow gratis proberen

Diverse aanbieders van Video on Demand bieden een gratis proefperiode aan om uit te proberen. Zo zit je nergens aan vast en kan je onbeperkt genieten van de beste films en series!

Probeer SundanceNow Doc Club gratis
Geniet vandaag al van Video on Demand bij SundanceNow Doc Club